Application for barrie999n

In-game name: 
barrie999n
Age: 
15
Why are you interested in joining this server?: 
Ik ben een Goede bouwer ( vind ik zelf ) en zou daarom graag meer te weten willen komen over Redstone. ik ben redelijk vaak online en kijk vaak tutorial's maar vaak bouw ik alleen ( en alleen bouwen is nooit echt leuk ) Dus daarom wil ik meebouwen en anders beter-worden in Redstone dingen zoals een Secret door. en daarom wilde ik Lid worden van de server!
Current Redstone knowledge: 
Ik ben een Goede bouwer ( vind ik zelf ) en zou daarom graag meer te weten willen komen over Redstone. ik ben redelijk vaak online en kijk vaak tutorial's maar vaak bouw ik alleen ( en alleen bouwen is nooit echt leuk ) Dus daarom wil ik meebouwen en anders beter-worden in Redstone dingen zoals een Secret door. Ik ben er Niet zo goed in als je dit berichtje leest en daarom ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging!
Past Redstone Experience: 
Ik ben een Goede bouwer ( vind ik zelf ) en zou daarom graag meer te weten willen komen over Redstone. ik ben redelijk vaak online en kijk vaak tutorial's maar vaak bouw ik alleen ( en alleen bouwen is nooit echt leuk ) Dus daarom wil ik meebouwen en anders beter-worden in Redstone dingen zoals een Secret door. Ik ben er Niet zo goed in als je dit berichtje leest Dus ik kan wel met Redstone werken maar niet zo heel goed ( dus Help me PLS )
About how often do you play Minecraft?: 
6-10 hours per week
Application status: 
Not approved
What kind of creations would you like to build on this server?: 
Redstone ( denk aan Lift of secret knoppen/ buttons